Biljartvereniging Zeewolde

BILJARTVERENIGING ZEEWOLDE

De Biljartvereniging Zeewolde wil graag worden gezien als een vereniging waar ontspannen en sfeervol de biljartsport kan worden beoefend op de maandag-, dinsdag- en woensdag avonden. Er worden geen eisen gesteld, anders dan een lidmaatschap. Bij BVZ is iedereen welkom ongeacht leeftijd, godsdienst, ras, afkomst, geslacht, levensovertuiging of politieke gezindheid. De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Biljartbond KNBB en komt daar met 1 team uit tegen andere verenigingen in het KNBB District Eem- en Flevoland.

De Biljartvereniging Zeewolde streeft naar gedrevenheid op het biljart en gezelligheid daaromheen. Leden kunnen deelnemen aan zowel diverse interne competities zoals libre, bandstoten en driebanden, als aan KNBB georganiseerde wedstrijden en/of evenementen.

Daarnaast worden er door BVZ diverse evenementen georganiseerd, waaronder een aantal “open” toernooien, scholencompetitie en presentaties/clinics voor diverse doelgroepen. Ook is het opzetten van een jeugdafdeling in een vergevorderd stadium.

jeugdbiljarten

BVZ organiseert schoolclinics en schoolbiljarttoernooien.

Lid worden?

Bij Biljart Vereniging Zeewolde kan je elk moment van het jaar lid worden. De contributie bedraagt 100,- euro per jaar. Je kunt hiervoor elke dag van 13.00u tot 22.00u vrij biljarten. Je kan ook meedoen aan de onderlinge competities. Momenteel worden er gezellig en sportief wedstrijden gespeeld op maandag-, dinsdag-, en woensdagavond. Daarnaast is er de mogelijkheid om met de KNBB teamcompetitie (avond of dag) mee te doen en/of met de KNBB Persoonlijke Kampioenschappen (PK's). Het kost ca. 41,- euro extra per jaar om als actief KNBB lid ingeschreven te staan.

Aanvraagformulier

BESTUUR

Voorzitter & Secretaris: Lidy Melkert-Lubbers +31 6 30 34 36 85 info@biljartverenigingzeewolde.nl

Penningmeester: Daniel Loos +31 6 18 13 40 08 administratie@biljartverenigingzeewolde.nl

Algemeen bestuurslid: Cleem Hutten +31 6 44 40 16 94


Wedstrijdleider: Bob van de Bunt +31 6 37 17 62 20 wedstrijd@biljartverenigingzeewolde.nl  

VERENIGINGSGEGEVENS

KvK Lelystad:   40.65.62.82

Bank:               IBAN NL90 INGB 0007450619

KNBB nr.:         15756

Biljartlocatie:   Restaurant Tung (Asian Paradise)
                            Spiekweg 15, 3899 XN ZEEWOLDE

Postadres: Nimbus 5, 3893 DD ZEEWOLDE